Vi tycker det är härligt att så många är intresserade av en plats hos oss, För att få en plats på Humlan måste du som förälder ställa ditt barn i kö via Nacka kommun.

Platserbjudande

Vi erbjuder inskolning i augusti alternativt juni och erbjudande om plats kommande läsår skickas ut under vårterminen.

Erbjudande skickas enligt Nacka kommuns turordningsregler till familjer med längst kötid och antalet erbjudanden beror på antalet lediga platser kommande läsår. Det är viktigt att du som startdatum anger tidigast möjliga datum då du kan tänka dig att ditt barn börjar på förskolan då vi inte får erbjuda plats tidigare än angivet startdatum enligt nacka kommuns regler. Således är chansen att få ett platserbjudande störst om man har satt önskat startdatum till 1 augusti eller tidigare det året man vill börja.  

Mer information om verksamheten

Öppet hus – i samband med att erbjudanden om plats går ut i januari har vi ett öppet hus där alla familjer som är nyfikna på Humlan är välkomna. Vi presenterar vår verksamhet och du har möjlighet att ställa frågor till personal och föräldrar på Humlan.

Visning av vår verksamhet

Vår förskolechef visar dig gärna runt på förskolan i mån av tid, kontakta gärna Susanne direkt via e-post för att boka in en tid för att få en inblick i vår vardag. E-post: susanne.lofstaf@humlan.nu